Gjestemusiker i mai

På konsertene til helgen har vi vært så heldige å få med oss Trond Olaf Larsen på barokkfagott.


Trond Olaf Larsen (født i Narvik) er utdannet fagottist og pianist ved Nordnorsk musikkonservatorium, Østlandets Musikkonservatorium og har hovedfag soloinstrument/kammermusikk ved Norges Musikkhøgskole. 

Trond Olaf Larsen har spilt i og turnert med samtlige norske profesjonelle symfoniorkestre samt Det Norske Kammerorkester og Oslo Sinfonietta og har vært fast medlem i Oslo Kammerakademi siden oppstarten i 2009. Han har vært solist på både barokk-, klassisk og moderne fagott i konserter og concertanter av Mozart, Weber, Haydn, Vivaldi, Tomasi og Hovland.

TOL er svært aktiv innen tidligmusikk sjangeren og spiller, foruten moderne fagott og kontrafagott, også dulcian og historiske fagotter og kontrafagotter fra barokken, klassisimen og romantikken på både tysk og fransk system og innehar i dag en privat samling på nærmere 40 fagotter og kontrafagotter. Han opptrer jevnlig med Barokkanerne, Norsk Barokkorkester og Oslo Barokkorkester og har spilt i tidligmusikkorkestre som Drottningholm Barockensemble, Göteborg Barock, Capella Vitalis Berlin, Capella Weilburgensis Frankfurt, L´État Libre de Neige, Paulus Barokk, Christian IV, Holberg Barokk og Capella Petri.

Kommentarer

Populære innlegg